Skip to main content

Mayaki Trading

Elektrificatie van Niger met zonne-energie

Met betaalbare betalingsplannen ter ondersteuning van energiediensten kan de toegang tot elektriciteit op het platteland van Niger worden versneld. Dit project zal 6000 zonnehuissystemen leveren met een pay-as-you-go oplossing.

Sinds 2016 is Mayaki Trading zeer actief in de hernieuwbare energiesector van Niger. De diensten omvatten distributie van solar home systemen, solar pompen en andere solar componenten op het platteland en peri urban Niger. Ze zijn geaccrediteerd door het ministerie van Energie op het gebied van hernieuwbare energie, evenals door het ministerie van Planning.

Rural Spark is een Nederlandse fabrikant van Solar Home Systemen, opgericht in 2013. Ze voorzien distributiepartners van de juiste tools om toegang tot energie mogelijk te maken. Ze bieden een compleet ecosysteem van oplossingen, dat bestaat uit betrouwbare technische oplossingen, software en toegang tot financieringsprogramma’s om producten en diensten te ontvangen met een minimaal effect op de cashflow of te profiteren van hun on-site service.

Land

Niger

Partners

Mayaki Trading

Thema
Hernieuwbare energie
Totaal projectbudget
€ 1.259.023
Subsidiebedrag
€ 200.000
Jaar van subsidie
2021
Status van het project
Lopend
Terug naar projecten